Blog kategorijos
Blog paieška

Veido rėmeliai – antakiai

Paskelbta5 Metai prieš
Patinka0
Veido rėmeliai – antakiai

Kas sezoną keičiasi madingiausi lūpdažių atspalviai, akių šešėliai, pravedimų plotis ir ilgis, kaip blizgus lūpdažis nustumia į šalį matinį, bet tik vienintelis dalykas nesikeičia – platūs ir vešlūs antakiai. Juk, iš esmės, jokių tendencijų nėra, svarbiausia – atrasti tai, kas tinka, patinka ir gražiausiai išryškina Jūsų bruožus.

 

Antakių priežiūra ir lepinimas

o   Jei norite atsiauginti ir turėti vešlius antakius reikės daug kantrybės. Plaukelio augimo procesas gali užtrukti nuo 2 mėnesių iki metų... Jums į pagalbą atskubės priemonės, skatinančios plaukelio augimą. Sąžiningai tepkite savo antakius prieš miegą.

o   Antakių plaukelius greta kitų priemonių lepinkite ricinų aliejumi, kuris skatina naujų plaukelių augimą bei jų stiprinimą.

o   Ooo taip, vienas kitas pradeda augti! Valio! Tik... Ne ta kryptimi, kuria reikia, o tiesiai. Grrr... Tik nesusigundykite paimti pincetą ir išrauti styrančius antakių plaukelius (juos vadinu jaunomis pušelėmis). Plaukas atauga, kad ir kaip niežtėtų rankos, pakentėkite dėl tų, gražiųjų.

o   Platūs, vešlūs antakiai ir Cara Delevingne – beveik sinonimai. Tačiau kas tinka vienai, tikrai netinka kitai. Pavyzdžiui, platūs antakiai dar labiau sumažina mažas akis. Todėl dėl formos siūlau pasikonsultuoti su sertifikuotu specialistu.

Antakių išryškinimas

Pieštukas, antakių šešėliai, gelis? Ką išsirinkti? Jūsų pasirinkimas priklauso ne tik nuo jūsų norų, bet ir nuo odos tipo. Riebiai odai labiau tinka šešėliai, jie puikiai išsilaiko, o sausai odai labiau tinka pieštukas. Na, o jei problemų su oda neturite, drąsiai galite miksuoti kelias priemones: ten, kur trūksta plaukelių, pridėkite štrichus su pieštuku arba tiesiog paryškinkite kontūrą ir patį antakį užpildykite šešėliu arba geliu (su spalva). Skubant toks gelis labai gelbėja – perbraukiate ir voilà.

Spalva 

Antakių priemonės atspalvis turi būti atspalviu šviesesnis už antakių spalvą. Visada galima sluoksniuoti spalvą.

 

Piešimo“ procesas

Pieštuku arba kirstu teptuku ir šešėliais užpildykite tuščias vietas imituodamos plaukelius. Judėkite link galiuko. Antakių pradžia turi būti šviesesnė, o galiukas – tamsiausia antakio vieta. Paimkite antakių šukeles ir stipriau pašukuokite – taip spalva gražiai pasiskirstys ir atrodys natūraliai. Beje, antakių pradžios plaukeliai auga į viršų, todėl plaukelius „pieškite“ taip, lyg jie augtų į viršų.

Su skaidriu arba turinčiu atspalvį geliu užfiksuokite antakius. Pradžios plaukelius šukuokite į viršų, o nuo viduriuko – link smilkinių. Tokiu būdu jūsų žvilgsnis atsivers.

Susijusios prekės
Susiję straipsniai

Meniu

Susikurti paskyrą, kad išsaugoti patinkančias prekes.

Prisijungti