Blog kategorijos
Blog paieška

Augalų kamieninės ląstelės - „Motina gamta“ kosmetikoje

Paskelbta5 Metai prieš
Patinka0
Augalų kamieninės ląstelės -  „Motina gamta“ kosmetikoje

Augalų kamieninės ląstelės – kas tai?

Visų pirma, vienas iš neįtikėtinų dalykų, susijusių su kamieninėmis ląstelėmis, yra tai, kad  jos yra nemirtingos ir nuolatos dauginasi. Taip pat, augalai turi tvirtą mechanizmą, kuris regeneruoja jų audinius streso metu. Augalų kamieninės ląstelės pasižymi išskirtinėmis anti-senėjimo savybėmis, nes jos skatina fibroblastų gamybą bei sintezuoja kolageną, kuris skatina odos regeneraciją. Pažangių technologijų dėka, išanalizavus augalų kamieninių ląstelių molekulinę struktūrą, mokslininkai identifikavo komponentines struktūras, kurias dabar naudojame kaip „ginklą“ prieš odos senėjimo procesus. Augalų kamieninių ląstelių išgavimas yra įrodymas, kad mokslininkai bendradarbiauja su „Motina Gamta“ tam, kad išrastų pačius veiksmingiausius „priešnuodžius“ senstančiai odai.

Kaip išgaunamos augalų kamieninės ląstelės?

Augalų kamieninių ląstelių išgavimas tai labai sudėtingas ir gana ilgas procesas. Pirmiausiai, augalai surenkami bei apdorojami. Iš augalų išimamos kamieninės ląstelės ir sudedamos į agaro plokšteles. Tuomet, vyksta ląstelių auginimas jų kultūrai pritaikytoje, skystoje aplinkoje, naudojami specialūs biorektoriai, kurie kontroliuoja tinkamas auginimo sąlygas. Kuomet kamieninės ląstelės išauga, jos yra veikiamos aukšto slėgio, ko pasekoje, išskleidžia koncentratą, kurį naudojame kosmetikoje.

Kamieninės ląstelės – efektyviausias būdas „kovai“ prieš senėjimo procesus

Kosmetikoje dažniausiai naudojamos augalų kamieninės ląstelės, kurios veikia kaip biostimuliatorius, skatinantis odą atsinaujinti . Naudojant kosmetiką su augalinėmis kamieninėmis ląstelėmis pastebimas visapusiškas odos būklės gerėjimas:


Susijusios prekės
Susiję straipsniai

Meniu

Susikurti paskyrą, kad išsaugoti patinkančias prekes.

Prisijungti