Blog kategorijos
Blog paieška

KOSMETIKA SU PEPTIDAIS

Paskelbta6 Metai prieš
Patinka0
KOSMETIKA SU PEPTIDAIS

ODOS JAUNYSTĖS KODAS - KOSMETIKA SU PEPTIDAIS

Peptidai odai reikalingi, kaip deguonis.
Grožio priemonės su peptidais – vienas naujausių pasaulinio garso dermatologijos srities mokslininkų laimėjimų. Anot jų, tokie medicinoje jau daugiau kaip trisdešimt metų žinomi ir naudojami komponentai, veiksmingumu pranoksta vienas populiariausių medžiagų kosmetikoje elastiną, kolageną, keratiną.
Peptidai – trumputės baltymų, kurių molekulės sudarytos iš aminorūgščių (dviejų ir daugiau), grandinės. Šie fermentacijos būdu mokslininkų išgauti ir užpatentuoti biologiškai aktyvūs komponentai į gydomosios kosmetikos priemones patenka prieš tai patalpinti į vadinamąsias nanokapsules, gebančias pro raginį odos sluoksnį prasiskverbti į giliausius jos sluoksnius. Ten peptidai atlieka unikalų darbą – ląstelių lygmenyje stimuliuoja įvairius natūralius odos gyvybinius procesus: natūralių odos baltymų ( kolageno, elastino ir kitų) sintezę, audinių regeneraciją, detoksikaciją, ląstelių atsparumą žalingiems aplinkos veiksniams ir t. t. Kas dar įdomu, biomimetiniai peptidai yra identiški žmogaus organizmo peptidų sudėčiai, todėl jų pagrindu sukurta kosmetika yra visiškai saugi naudoti, nesukelia jokių alerginių reakcijų. Prie jos oda neįpranta. Tačiau... Moksliniais tyrimais nustatyta, kad, norint išsaugoti odos jaunystę, odos priežiūros preparatus su peptidais reikia naudoti reguliariai. Tada raukšlių gylis sumažėja net iki 50 procentų! Dar vienas svarbus dalykas - kuo švelnesnės laiko žymės odoje, tuo greičiau ir lengviau ji atsinaujina. Taigi, kosmetiką su peptidais gerai pradėti naudoti vos pastebėjus pirmąsias raukšleles.
Ką dar svarbu žinoti
*Fermentacijos būdu mokslininkų išgauti peptidai pasižymi ypatingu stabilumu, todėl nesvarbu, kokia yra kosmetikos priemonės receptūra – į ją įeinantys peptidai odą, plaukus veikia šimtu procentų.
* Kalbant apie odos jaunystę, labai svarbūs yra vadinamieji vario peptidai (mikroelemento vario yra kiekvienoje kūno, įskaitant ir odos, ląstelėje). Jie stimuliuoja natūralaus odos elastingumą palaikančio baltymo kolageno gaminimąsi, gerina antioksidacinį ląstelių aktyvumą, audinių regeneraciją. Kosmetika su vario peptidais itin veiksminga po tokių populiarių grožio procedūrų, kaip dermabrazija, odos lyginimas lazerio spinduliais.
* Peptidus sukūrę mokslininkai ištyrė ir patvirtino, kad reguliariai naudojant paakių kremą su peptidais, pasiekiamas panašus efektas, kaip odą aplink akis lyginant ir stangrinant botokso injekcijomis. Skirtumas tame, kad tokia kosmetika netrikdo natūralios veido raumenų funkcijos. Taigi, galima sakyti, kad tai yra švelnesnė botokso versija.
*Kosmetika su peptidais laipsniškai ir vienodai stipriai veikia bet kokio amžiaus, bet kokios būklės odą. Liovusi ją naudoti, efektas išlieka iki trijų mėnesių (tai reiškia, kad odos ląsteles toliau aktyviai atsinaujina).

Susijusios prekės

Meniu

Susikurti paskyrą, kad išsaugoti patinkančias prekes.

Prisijungti