Blog kategorijos
Blog paieška

Mineralinės kosmetikos revoliucija

Paskelbta5 Metai prieš
Patinka0
Mineralinės kosmetikos revoliucija

Mineralinė kosmetika skaičiuoja ne pirmą tūkstantmetį – įvairių mineralų milteliais gražinosi jau Egipto karalienė Kleopatra bei kilmingos Kinijos moterys, tikėdamos, kad nėra geresnės ir natūralesnės priemonės, pabrėžiančios gamtos duotą grožį ir suteikiančios odai krištolinio spindesio.

Aukščiausios kokybės ekologiška mineralinė kosmetika yra pagaminta iš 100% susmulkintų mineralų – cinko oksidų, titano dioksidų ir kitų elementų, kurie yra sterilizuoti ir sutrintini į miltelius, taip pat iš grynos geležies, kuri absorbuoja karštį. Jeigu Jūsų oda – itin riebi, mineralinė kosmetika yra geriausias pasirinkimas. Mineralai sugeria riebalų perteklių ir leidžia kvėpuoti odai, kadangi jos sudėtyje nėra talko, sintetinių kvapų, silikono, chemikalų, įvairių užpildų, aliejų, vaško ir sintetinių dažų, kurie užkemša poras ar dirgina odą. Visi pigmentai – natūralūs. 

Ingredientai esantys aukščiausios kokybės mineralinėje kosmetikoje taip pat apsaugo nuo  UV saulės spindulių, laisvųjų radikalų ir vėjo taip pat ramina odą ir veikia priešuždegimiškai.

Kosmetika yra saugi ir pagerina odos būklę, palaiko drėgmės balansą odoje visą dieną – tai pagrindinė priežastis, dėl ko ji tampa vis populiaresnė. Dermatologai ją ypač rekomenduoja klientams, kenčiantiems nuo spuogų, rožinės, odos alergijų ir egzemos, kadangi mineralai gydo ir saugo odą.

Mineralinė kosmetika tinka visiems odos tipams ir įvairaus amžiaus žmonėms, taip pat nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims. Mineralinė kosmetika ypač tinka ir brandžiai odai, nes ji, atspindėdama šviesą, paslepia smulkias raukšleles.

Mineralinė kosmetika neužkemša porų, neišsausina odos, nuima odos blizgesį ir apsaugo jautrias veido vietas. Tai – idealus sprendimas norint paslėpti patamsėjimus, raudonį, kapiliarus, randus nuo spuogelių bei suvienodinti veido odos spalvą. Tai yra vienintelė kosmetika, kurią Jūs galite naudoti iškart po cheminio odos šveitimo, mikrodermabrazijos ir kitų lazerinių procedūrų be baimės patirti alerginę ar uždegiminę reakciją. Makiažas išsilaiko ilgai, kadangi mineralai sugeria riebalų perteklių ir neskatina odos prakaitavimo. 

 

Glo Skin Beauty ­– aukščiausios kokybės mineralinė kosmetika, unikaliai pritaikyta tiek odos priežiūros profesionalams, tiek jų klientams. Glo Skin Beauty odą puoselėjantys kosmetikos produktai skirti siekiantiems tobulumo.

Mineralinės kosmetinkos sudėtyje yra 100 % natūralūs gamtoje egzistuojantys mineralai. Joje nerasite dirbtinių dažiklių, kvapiklių, parabenų ir talko.

Mikrofunkcionalumas. Mineralinę pudrą galite naudoti ir kaip bendrą makiažo pagrindą, ir kaip maskuoklį. Skaistalus galima naudoti ir kaip lūpų dažus, šešėlius kaip veido kontūravimo priemones ir atvirkščiai.

 

Atminkite: mineralinė ir turinti mineralų kosmetika yra du skirtingi dalykai. Dekoratyvinė kosmetika su mineralais – tai įprasta kosmetika, papildyta didesniu ar mažesniu kiekiu iš gamtos gelmių gautų mineralų, tačiau puoselėjančioms odą mineralinės dekoratyvinės kosmetikos savybėmis neprilygsta. Negana to, ją naudojant nėra garantijos, jog oda nesudirgs. Tuo tarpu mineralinė kosmetika yra 100% natūrali.

Atidžiai skaitykite produktų etiketes arba konsultuokitės su jų tiekėjais. Rinkitės vertę bei kokybę. 

Susijusios prekės
Susiję straipsniai

Meniu

Susikurti paskyrą, kad išsaugoti patinkančias prekes.

Prisijungti