Bealiejinis kremas su spalva SPF30

Oil-Free Tinted Primer

61,00 EUR
Spalva
Prekės kodas:
333-1-165
Gamintojas:
Patinka0
Aprašymas
Pakoreguokite spalvą, apsaugokite ir subalansuokite odos tekstūrą naudodami šį „trys viename“ kremą su spalva. Šis lengvas, net kelias funkcijas atliekantis kremas su spalva sušvelnina smulkias raukšleles ir poras, sulygina odos atspalvį bei sukuria tobulą veido spalvą ir natūralų švytėjimą. Natūralūs mineraliniai pigmentai, kurių sudėtyje yra odą balansuojančių niacinamido ir salicilo rūgšties, paryškina odos atspalvį, padengdamas skaidriu, lengvu, pusiau matiniu sluoksniu. Šią priemonę galima naudoti prieš makiažo pagrindą, kad ilgiau išlaikyti makiažo laikymąsi, arba naudoti atskirai, siekiant išgauti natūralų, švelnaus veido odos tonavimo efektą ir itin natūraliai atrodantį rezultatą: makiažas be makiažo.
Aktyvūs ingredientai:
Niacinamide - Balansuojantis ingredientas, skirtas dėvėti visą dieną, šis daugiafunkcinis ingredientas išlygina odos atspalvį ir atkuria odos spindesį.
Vitamin C - Sukuria antioksidacinę apsaugą ir saugo nuo mėlynos šviesos.
Salicylic Acid - Šis BHA, skirtas visiems odos tipams, suteikia raminamąjį ir skaistinamąjį poveikį, veikia antibakteriškai.
Mineral Broad Spectrum SPF30 - Visiškai mineralinė, nekenkianti rifams apsauga nuo saulės, apsaugo odą nuo žalingų ir senėjimą skatinančių UVA ir UVB spindulių.
Natural Mineral Pigments - Smulkiai sumalti natūralūs pigmentai suteikia odai švelnų ir natūralų atspalvį. Siekiama, jog būtų sukurta tolygi odos tekstūra su matiniu efektu.
Naudojimas:
Pakanka 1-2 paspaudimų ant švarių pirštų galiukų. Rekomenduojama tepti ant švarios, ką tik paruoštos odos. Galima naudoti kartu su kitomis makiažo priemonėmis kaip bazę arba atskirai, siekiant apsaugoti odą ir suvienodinti odos atspalvį. Galima papildomai naudoti kaip maskavimo priemonę, kad išgauti natūralų ir subalansuotą rezultatą ir efektą: makiažas be makiažo. Naudojant prieš makiažą kaip bazę, gausite ryškesnį ir ilgiau išliekantį makiažo efektą. Ypač rekomenduojama naudoti kasdienei priežiūrai papildyti mišriai, riebiai ir į spuogus linkusiai odai.
Prekė detaliau
333-1-165

Charakteristikos

Kiekis
50 ml
Gamintojas
Glo Skin Beauty
Odos tipas
Riebi/mišri oda
Paskirtis
Veidui
Regionas
Amerika
Odos būklė ir poreikiai
Apsauga nuo saulės
Susijusios prekės

Meniu

Susikurti paskyrą, kad išsaugoti patinkančias prekes.

Prisijungti