Blog kategorijos
Blog paieška

Nechirurginė plastinė operacija – veido kontūravimas

Paskelbta5 Metai prieš
Patinka0
Nechirurginė plastinė operacija – veido kontūravimas

Iš Amerikos dievaitės Kim Kardashian atėjusi ir milžiniško populiarumo sulaukusi veido kontūravimo mada tendencingai apleidžia savo populiarumo pozicijas. Pagaliau aukštinamas švelnumas bei natūralumas.

Nechirurgine plastine operacija apibūdinamas veido kontūravimas (arba kitaip – modeliavimas) yra makiažo technika, galinti absoliučiai pakeisti įgimtus bruožus. Visgi ekstremalūs pokyčiai, ko gero, tinkami tik išskirtinėms progoms, o kasdienybėje svarbiausia tai, jog puikiai atliktas kontūravimas padeda išryškinti veido privalumus bei paslėpti trūkumus.

Viskas ką turi žinoti:

1. Modeliuojant veidą svarbiausia atsižvelgti į veido formą:

2. Patepus šiek tiek highlighter'io ant viršutinės skruostikaulių dalies, nosies tiltelio, akių kampučiuose, žemiau antakių linijos ir virš viršutinio lūpų linkio, akimirksniu išryškinsite savo bruožus ir suteiksite veidui sveiko švytėjimo. Tokios priemonės „pagauna“ šviesos daleles ir jas atspindi, todėl jų dėka turėtumėte nuostabiai atrodyti blyksčių apšviestose nuotraukose.

3. Tuo tarpu bronzatai skirti suteikti veidui daugiau ryškumo ir dimensijos. Bronzatą patartume tepti naudojant specialų įstrižai kirptą kontūravimo šepetėlį, arba apvalų šepetėlį veidui. Geriausia jį naudoti ryškinant sritį tiesiai po skruostikauliais. Taip pat galite brūkštelėti ir per smilkinius ir kaktos viršų, kad išgautumėte saulės nubučiuotos odos efektą. Dar vienas labai svarbus dalykas - pasirinkti tinkamą sau spalvą. Patartina rinktis vos 2-3 tonais tamsesnį atspalvį nei jūsų oda.

4. Pagrindinis kontūravimo principas - šviesi spalva bruožus optiškai „iškelia“, o tamsi „įtraukia“. Taigi vietas, kurias norite paslėpti arba susiaurinti, tepkite bronzantu, o highligter'iu tas, į kurias norite atkreipti dėmesį.

Susijusios prekės
Susiję straipsniai

Meniu

Susikurti paskyrą, kad išsaugoti patinkančias prekes.

Prisijungti